close
close

Formular rezervare

Trimiterea acestui mesaj nu implica o rezervare automata, vom reveni cu detalii despre disponibiliate.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Check-in (obligatoriu)
  Check-out (obligatoriu)
  Observații
  Organizam evenimente si oferim servicii personalizate

  Evenimente

  Top House a fost gazda unor evnimente cu adevarat speciale. Daca esti in cautarea unui spatiu deosebit pentru o petrecere aniversata, o nunta, un botez sau un eveniment de afaceri, raspundem prezent si ne implicam activ in functie de dorintele fiecarui client.

  Nunti, botezuri, aniversari

  Evenimente private

  La Top House implinim visuri si organizam evenimente private, indiferent de tematica. Profesionisti si pasionati pana peste cap de organizarea de evenimente, dam curs ideilor curajoase si facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne face clientii fericiti.

  Ne place sa surprindem placut si de fiecare data ne implicam in realizarea de evenimente indoor si outdoor care se transforma in amintiri frumoase.  Vino cu ideile tale despre eveniment si noi venim atat cu creativitatea si logistica necesara, cat si cu sugestii si experienta anilor in organizarea de evenimete private.

  Cu noi la bordul evenimentului tau, poti fi sigur ca evenimentul tau va fi un succes total. Ne vom ocupa de toate aspectele organizatorice, astfel incat tu sa te poti concentra pe lucrurile importante: sa te distrezi si sa te bucuri de evenimentul tau.

  Evenimente corporate

  O petrecere tematica, o conferinta, o lansare sau o activitate de team building? Suntem aici pentru a te ajuta sa realizezi evenimentul perfect.

  Avem experienta in organizarea de evenimente corporate de scurta si de lunga durata, astfel incat putem sa iti oferim o solutie personalizata pentru nevoile si obiectivele tale. Vom lucra impreuna cu tine pentru a intelege cu exactitate ce iti doresti de la evenimentul tau si vom dezvolta un plan detaliat care sa includa toate aspectele importante.

  De la selectia locatiei si stabilirea meniului, la organizarea activitatilor si a programului, vom avea grija de fiecare detaliu. Suntem atenti la nevoile si preferintele tale si vom lucra impreuna cu tine pentru a ne asigura ca evenimentul reflecta identitatea si valorile business-ului tau.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles